Τρόποι Αποστολής

  1. Η αποστολή των βιβλίων πραγματοποιείται με την υπηρεσία ACS courier. 

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας ACS (πατήστε εδώ), τον κωδικό εντοπισμού (tracking number) που σας έχει κοινοποιήσει η ACS. 

Κατά την παραγγελία σας επιλέγετε αν θέλετε το δέμα να έρθει στο σπίτι σας/στον χώρο σας ή να το παραλάβετε από το κατάστημα ACS της περιοχής σας. Στην πρώτη περίπτωση, λαμβάνετε sms (ή μήνυμα στο viber αν έχετε την εφαρμογή) μετά την άφιξη του δέματος στο κατάστημα που σας αξυπηρετεί και συγκεκριμένα την ημέρα που δίνεται στον οδηγό για παράδοση. Στο μήνυμα θα βρείτε και τον αριθμό αποστολής του δέματος σας για να μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ACS σε περίπτωση που χρειαστεί . Εάν η ACS δεν σας βρει στη διεύθυνση που έχετε δώσει, κρατάει το δέμα στο κατάστημα της περιοχής σας για 10 συνολικά ημερολογιακές ημέρες και έπειτα επιστρέφεται σε εμάς. Αν επιλέξετε "παραλαβή από το κατάστημα ACS της περιοχής μου", αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παραλάβετε το δέμα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες από το συγκεκριμένο κατάστημα. Και σε αυτή την περίπτωση λαμβάνετε sms στο κινητό σας (ή μήνυμα στο viber αν έχετε την εφαρμογή) όταν το δέμα φτάσει στο κατάστημα και είναι έτοιμο για παραλαβή. 


Χρόνος Παράδοσης

Περιοχή Παράδοσης  Χρόνος Παράδοσης 
Εντός Αττικής  1-3 εργάσιμες ημέρες 
Περιφέρεια  4-5 εργάσιμες ημέρες 
Περιοχές με δύσκολη πρόσβαση  5-7 εργάσιμες ημέρες 
Κύπρος  7-10 εργάσιμες ημέρες 
Ευρώπη 10-12 εργάσιμες ημέρες 


Το κόστος των μεταφορικών συμπεριλαμβάνεται στην τιμή των βιβλίων και είναι ανάλογο των κιλών του πακέτου αποστολής.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Οι συναλλαγές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφάλειας.  Για την ολοκλήρωση της χρέωσης & σύμφωνα με τα νέα πρότυπα ασφαλείας 3D Secure θα ζητηθεί να ολοκληρώσεις τη διαδικασία ισχυρής ταυτοποίησης που ορίζει το τραπεζικό ίδρυμα από το οποίο έχει εκδοθεί η κάρτα σας, όπως π.χ. η συμπλήρωση κωδικού μίας χρήσης (OTP) o οποίος αποστέλλεται από το τραπεζικό ίδρυμα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχεις δηλώσει σε αυτό. Μπορεί να ισχύουν εναλλακτικοί τρόποι ταυτοποίησης μεταξύ των τραπεζικών ιδρυμάτων όπως π.χ. έγκριση μέσω εφαρμογής Web Banking, πληκτρολόγηση συγκεκριμένων ψηφίων του PIN κ.α.  Για αυτό το λόγο, πρέπει να προστατεύεις καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείς μέσω της ιστοσελίδας μας διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε του όρους χρήσης.                                                                        

Τρόποι Πληρωμής

  1. Πληρωμή στο Κατάστημα
  2. Πληρωμή μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης
  3.  Πληρωμή μέσω PayPal
  4. Πληρωμή μέσω αντικαταβολής


1. Πληρωμή στο Κατάστημα

Εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε από το κατάστημά μας (Μεσογείων 27, 11526, Αθήνα, πλησίον Μετρό Αμπελοκήπων) σας δίνεται επιπλέον η δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας* κατά την παραλαβή της είτε με μετρητά είτε με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά!

*Στο τελικό ποσό έχει γίνει αφαίρεση του κόστους αποστολής.


2. Πληρωμή μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης

Σε περίπτωση που προτιμάτε ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, συνεργαζόμαστε με τις Τράπεζες Alphabank και Εθνική Τράπεζα. Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι να αναγράψετε στην αιτιολογία το όνομά σας και να μας αποστείλετε το αποδεικτικό σας στο email synchroniskepsi@gmail.gr . Η κατάθεση πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.


Εθνική Τράπεζα

Ιάσων Ιωάννης Στεφάνου

GR1901107210000072150030244 

BIC/SWIFT ETHNGRAA 


3. Πληρωμή μέσω PayPal

Εάν το επιθυμείτε, σας δίνεται η επιλογή να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του ασφαλούς συστήματος συναλλαγών που προσφέρει το PayPal, εύκολα και γρήγορα. 


4. Πληρωμή με Αντικαταβολή 

 Για όσους προτιμούν τον παραδοσιακό τρόπο της αντικαταβολής, υπάρχει πάντα η δυνατότητα πληρωμής στον courier κατά την παραλαβή της παραγγελία σας. Η υπηρεσία δεν έχει επιπλέον χρηματική επιβάρυνση.


Πολιτική  Επιστροφών

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγόρασες και να ζητήσεις την αντικατάσταση τους:

  1. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένο δικό μας σφάλμα,  πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.)
  2. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα ή πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας), το οποίο καλύπτει η εγγύηση του και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από εμάς. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων, όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του.

Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, μπορείς εξ αρχής να μην αποδεχτείς την παραλαβή του προϊόντος είτε, αν έχεις παραλάβει, να επιστρέψεις το προϊόν, εντός 30 ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά το συνοδεύει (να συμφωνεί το ΙΜΕΙ) και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 30 ημερών τότε μπορούμε να μην αποδεχτούμε την όποια επιστροφή και αντικατάσταση. Για όλες τις περιπτώσεις που αναφέρονται το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν γίνεται να παραταθεί πέρα των είκοσι (30) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν που θες να αντικαταστήσεις ή να επισκευάσεις, να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν(π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).     

                   

Πολιτική Επιστροφών για την Ελλάδα 

Η επιστροφή του δέματος γίνεται αποκλειστικά μέσω της ACS με δική μας χρέωση. Σε περίπτωση που επιλέξετε αποστολή με άλλη εταιρία courier δεν έχουμε καμία ευθύνη για την παραλαβή του δέματος ή την κάλυψη των εξόδων αποστολής. Μέσα στο δέμα θα βρείτε το έντυπο επιστροφής το οποίο θα συμπληρώσετε και θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε: 

  • Επιστροφή χρημάτων:  Πραγματοποιείται μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες, είτε μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό σας αν έχετε κάνει την παραγγελία με αντικαταβολή είτε με refund στην κάρτα σας αν έχετε κάνει την παραγγελία με πιστωτική/χρεωστική. Το ποσό που επιστρέφεται είναι το σύνολο της αξίας των προϊόντων και όχι τα έξοδα αντικαταβολής ή αποστολής για το εξωτερικό
  • Αλλαγή με άλλο προϊόν: Πραγματοποιείτε νέα παραγγελία στα σχόλια της οποίας γράφετε ‘από αλλαγή’. Μόλις λάβουμε την επιστροφή σας η νέα παραγγελία φεύγει από εμάς. Αν η αξία της νέας αγοράς είναι μεγαλύτερη της αξίας των προϊόντων που μας επιστρέφετε, πληρώνετε τη διαφορά κατά την παραλαβή συν 2,5 ευρώ έξοδα αντικαταβολής. Αν η αξία της νέας αγοράς είναι μικρότερη σας επιστρέφουμε τη διαφορά.

Πολιτική Επιστροφών για Κύπρο και εξωτερικό Για όλες τις παραγγελίες σας από Κύπρο και εξωτερικό προσφέρουμε μόνο την υπηρεσία επιστροφής χρημάτων. Για την επιτυχή επιστροφή ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα: 

  • Στέλνετε πίσω τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε μαζί με την απόδειξη και το έντυπο επιστροφής.
  • Μας στέλνετε email στο synchroniskepsi@gmail.com με το όνομά σας, το tracking number και την εταιρία courier service που χρησιμοποιείτε
  • Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας,  προχωράμε με την επιστροφή των χρημάτων σας η οποία γίνεται μέσα σε 7 εργάσιμες μέρες. Το ποσό επιστροφής περιλαμβάνει μόνο την αξία των προϊόντων και όχι το αρχικό κόστος αποστολής.

     Πολιτική  Aκύρωσης

Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί ανυπαίτιας υπαναχωρήσεως από καταναλωτές για αγορές από απόσταση, ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

  • Πριν ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας το χαρακτηριστικό κουμπί. 
  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 6949836788 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.
  • Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με την Εταιρεία στα τηλέφωνα +30 6949836788 και +30 2117503501 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ωστόσο, η κατάσταση (status) της παραγγελίας δεν θα αλλάξει στη σελίδα του λογαριασμού σας.

*Σε περίπτωση που το προϊόν έχει ήδη αποσταλεί, τότε δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας, αλλά αλλαγής/επιστροφής αυτής βάσει των κανόνων που αναφέρονται στο αντίστοιχο τμήμα της ιστοσελίδας.